Pagina's

Over mij

Hallo! Ik ben Paula, altijd creatief bezig met van alles en nog wat en als het kan met een toefje roze erin!

Creatief als ik ben, bedenk ik iedere keer weer een nieuw project om het huis mee te 'versieren', iemand kado te doen, of om mijn kindjes mee te verblijden.
In mijn 'kado-tjes' zit altijd een toefje roze (of en ander kleur maar dus: vrolijkheid) verwerkt!
Sommige van de idee-tjes op mijn blog zijn helemaal zelf bedacht en voor andere heb ik inspiratie opgedaan in leuke (web)shops of op pinterest (ja je leest het goed, hier nog zo'n pinterest verslaafde ;)). Mijn ervaring is dat het vaak origineler en leuker is als je het zelf maakt, zodat het helemaal bij jou past!
Naast Blogger ben ik getrouwd, mama, ergotherapeut, creatieveling, tennisster (laag niveau hoor :)), vriendin, spontaan, opgewekt en ik vind veel te veel dingen leuk!

Deze blog is bedoeld om al mijn vrolijke zelf-maak kado-tjes met jullie te delen, zodat jullie ook een toefje roze in huis kunnen halen! (als je er tenminste wat energie in steekt :)).
Wat voor kado-tjes kun je van mij verwachten? Allerlei leuke home made creaties, zoals babyspulletjes, decoraties en nog veel meer! Ik vind het leuk om te schilderen, achter mijn naaimachine bezig te zijn, creatief te zijn met handwerken en fotografie etc. etc. (wat overigens niet wil zeggen dat ik daar ook altijd goed in ben:)).
Ik bedenk vaak zelf hoe ik iets maak en volg daarin niet altijd de voorgeschreven methodes, al doende laat ik mijn creativiteit de loop! Ben dus niet verbaasd als ik hier iets post wat volgens jou niet helemaal klopt (dat kan namelijk makkelijk!)
De bedoeling is om bij mijn creaties en idee-tjes op dit blog zo veel mogelijk een werkbeschrijving toe te voegen, zodat jullie ook makkelijk wat home made happiness in huis kunnen halen! Succes met je creativiteit!
Als jullie naar aanleiding van mijn kado-tjes mooie dingen gemaakt hebben (of hebben laten maken) hoor ik het graag!

Liefs Paula

3 opmerkingen:

 1. Hoi Paula, welke vulling gebruik jij voor het tripptrapp kussen? In de winkel kan ik kiezen tussen dik en dun maar het originele kussen lijkt er tussen in te zitten. Groetjes, Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Paula, welke vulling gebruik jij voor het tripptrapp kussen? In de winkel kan ik kiezen tussen dik en dun maar het originele kussen lijkt er tussen in te zitten. Groetjes, Marja

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn ervaring is dat het na 1x wassen meestal dunner wordt, dus ik zou voor de dikke gaan!

   Verwijderen

Hey hallo! Reacties zijn altijd leuk en welkom! Dus schrijf maar raak :)