Pagina's

26 jul. 2014

liefdesnestje voor het bruidspaar

Een bruiloft, altijd gezellig! maar wat geef je kado? Iets leuks geven en dan ook nog een beetje origineel hoeft niet moeilijk te zijn, pinterest staat vol met leuke idee-tjes!

Ook ik ging op zoek naar een toepasselijk kado voor onze collega, en dat is zeker gelukt!
In ons vak - Ergotherapie -  zijn we regelmatig met revalidanten aan het trainen met houtbewerking. Hierbij worden regelmatig vogelhuisjes geknutseld, dus wat is nu leuker dan een vogelhuisje voor de tortelduifjes, met een lekkere wijnfles erin?!

Onder het mom van 'het gaat om het idee' maakte mij collega en ik een vogelhuisje, waar een wijnfles in kan, door de voorzijde weg te klappen. Echte kluswonders zijn we niet, waardoor niet alles perfect past, maar het eindresultaat was geweldig!

Zelf ook zo'n vogelhuisje maken?


Hoe ga je te werk?
- Maak een ontwerp voor het vogelhuisje (of pluk een voorbeeld van internet) Tip: check eerst even hoe groot je wijnfles is en maak zo nodig het ontwerp iets groter (toch jammer als dat lekkere wijntje er na al dat harde werk niet in past :)).
- Zet het vogelhuisje in elkaar
- Schilder het huisje in de gewenste kleur
- Decoreren maar! Nu kun je los gaan :) Met stempels kun je leuke teksten aanbrengen, denk ook aan washi-tape, echte tortelduifjes, applicaties van glitters, of vastgelijmd met modpodge etc. etc.

Veel plezier op het bruiloftsfeest!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hey hallo! Reacties zijn altijd leuk en welkom! Dus schrijf maar raak :)